Admitere

Admitere Masterat

 

Pentru a consulta informații despre candidații care se pot prezenta la concursul de admitere, rezultate și alte comunicări aferente sesiunii septembrie 2022, accesați pagina Sesiunea de admitere în curs.

 

Informații importante:

Metodologia de admitere la studii universitare de master 2022

Calendar admitere studii universitare de master 2022

Cifra de școlarizare programul universitar de master 2022

 

Înscrierile la concursul de admitere la studii universitare de master se vor realiza on-line pe platforma pusă la dispoziție de universitate la următoarea adresă: admitere.uad.ro . Pentru completarea informațiilor cerute pe platformă, vă rugăm să consultați acest ghid (pașii 4 și 5).

 

Plata taxei de înscriere la admitere, a confirmării locului sau plata taxei de școlarizare se poate face prin virament bancar sau prin mandat poștal (Poșta Română) în următorul cont: RO35TREZ21620F330500XXXX; titular cont - Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca; CUI 4288098; Trezoreria Cluj-Napoca. Din motive tehnice, vă rugăm să nu efectuați plata taxelor prin aplicația Revolut.

Pe ordinul de plată / mandatul poștal se va specifica numele și prenumele candidatului, specializarea la care se înscrie, CNP-ul.

 

Adresă de e-mail de contact în perioada concursului de admitere: admitere@uad.ro