Studenți

ASUAD

Fondată în 2010 la inițiativa a 13 studenți, Asociația Studenților Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca (ASUAD) concretizează astăzi eforturile depuse timp de 6 ani pentru a creea o mișcare studențească aparte, ce constituie o platformă de reprezentare, avand ca principal scop apărarea drepturilor și intereselor studenților din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca.

Astăzi, ASUAD încheagă o comunitate numeroasă, dezvoltând proiecte tradiționale proprii și colaborări locale și naționale prin rețelele în care aceasta activează. Membru activ al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și membru fondator al Federației SHARE (structura federativă care a coordonat Cluj - Capitala Europeană a Tineretului 2015), ASUAD pregăteşte un viitor plin de proiecte în beneficiul studenților de la UAD și transmiterea unui spirit sănătos de reprezentare a studenților.

Coloana vertebrală a ASUAD-ului sunt membrii activi ai asociației, studenți de la toate secțile și din toți anii de studiu din cadrul universității. Ei sunt cei care fac reprezentarea studențească posibilă, cei care fac toate proiectele realizabile și mai ales, cei care formează o comunitate închegată și puternică.

Cum faci cunoștință cu ei?
Primul pas – devii membru! – și hrănește-ţi curiozitatea de nou venit.
Al doilea pas – implică-te! – și curiozitatea se transformă într-un stimul permanent de interes și distracție.
Al treilea pas - ASUAD nu rămâne doar voluntariat, devine și o familie.

Contact:
www.asuad.ro
E-mail: asuadcn@yahoo.com
www.facebook.com/asuad.clujnapoca
www.facebook.com/ASUADCN