Admitere

Admitere Licență (proces desfășurat în întregime online)


Procesul de înscriere este simplu, după cum poți observa în următorul link: 

Ghidul admiterii la licență 2020 (click)

În ghid vei găsi instrucțiuni pentru pregătirea documentelor, unde și cum te poți înscrie, care sunt pașii de parcurs până la finalul procesului de admitere. Totul se rezolvă de acasă, cu ajutorul unui computer sau smartphone.

 

Informații importante:

Calendar admitere licență iulie 2020 (înscrieri 6 - 19 iulie)

Numărul de locuri disponibile: Capacitatea de şcolarizare - admitere licenţă iulie 2020

Conținut portofolii admitere - Anexa 5 Metodologie de admitere licență UAD 2020 (online)

Metodologia proprie a UAD pentru organizarea concursului de admitere la studii universitare de licență 2020 (online)

 

[SOCIAL MEDIA] Am creat un grup de facebook pentru cei interesați de admiterea la licență pentru a comunica cât mai direct și mai ușor. Click pe următorul link pentru a ajunge la grup:

Grup Facebook întrebări & info admitere (click)

 

[LIVE] Nimic nu te poate lămuri mai rapid și mai bine decât o discuție live cu staff-ul universității. Întrebări despre procesul tehnic de admitere, portofolii, înscriere, le poți pregăti pe toate pentru un videocall prin Google Meet (funcționează ca un Zoom, dar mai simplu). În acest sens, ne putem conecta timp de o oră pentru întrebări și răspunsuri în următoarele date:

Capacitatea maximă a videocall-ului: 250 persoane. Dacă atingem această limită și nu te mai poți alătura, încearcă să te conectezi la următoarea întâlnire. Linkul poate fi accesat direct în browser (recomandăm Google Chrome, întrucât Mozilla Firefox mai are probleme cu videoconferințele în browser), nu este nevoie de aplicație pentru computer. Pentru smartphone, trebuie instalată aplicația Google Meet (cu icon verde).

P.S. Proba a 2-a din cadrul admiterii - Interviu online pe baza Portofoliului specific programului de studiu se va desfășura prin Google Meet. Cu această ocazie, te poți familiariza cu platforma.

 

-------------

După finalizarea perioadei de înscrieri (6-19 iulie), poți accesa noutăți urmări rezultatele procesului de admitere în secţiunea Sesiunea de admitere în curs.